După Arșinel, UNPR continuă racolările! A înregimentat doi jegoși lipsiți de umor, Buzdugan și Morar

După Alexandru Arșinel, pretinsul revoluționar care a intrat în UNPR ca să-și mențină pe filieră politică funcția de director de teatru, partidul lui Gabi Oprea a atras și alte persoane de joasă speță: printre acestea, doi jegoși care trăiesc doar din ce fură de la alții, Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

”Opțiunea celor doi pentru UNPR este cât se poate de firească”, explică analistul Decebal Popescu. ”Să nu uităm, Gabi Oprea a ajuns doctor prin plagiat, după care i-a ajutat pe alți zeci să devină doctori prin plagiat. Furtul intelectual e mai degrabă încurajat decât condamnat în UNPR, deci e firesc ca cei doi jegoși care trăiesc din furt intelectual, Buzdu și Morar, să aleagă partidul lui Gabi Oprea.”

Partea proastă este că, din UNPR, Buzdugan și Morar nu vor avea de la cine să fure glume ca să-și facă emisiunea, deci se vor ocupa cu furtul de la alții ca și până acum. ”Deși, să recunoaștem, glumele proaste ale lui Arșinel spuse de cei doi penibili de la radio ar bulversa umorul românesc, l-ar face pe Doru Octavian Dumitru să pară actual și pe Bobonete, genial, ceea ce ar fi interesant”, spune Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 octombrie 2015 12:56
Citește mai mult despre: buzdugan morar unpr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult