După blocarea lui Șoșoacă, Rareș Bogdan a rămas singura femeie isterică de pe Facebook

Internetul este un pic mai sărac începând de ieri, când senatoarea Diana Șoșoacă a fost suspendată pe Facebook după ce a încălcat regulamentul platformei. Astfel, românii care vor să se distreze pe seama unei femei isterice rămân cu Rareș Bogdan, europarlamentarul PNL care ar putea fi noul președinte al României.

Spre deosebire de Șoșoacă, Rareș are un băiat care-i scrie textele și în felul acesta mesajul habarnist, protocronist și revoluționar tâmpit se mai diluează un pic. Dar nu schimbă aroma de discurs de precupeață care a citit două cărți și două articole pe medium.com care face genul ăsta de discurs atât de savuros.

Pe de altă parte Rareș Bogdan nu este un sărăntoc și-și permite și niște advertoriale nemarcate prin presa de flămânzi, așa că poate să se exprime și dacă va fi suspendat de pe Facebook că este prost. Totodată, europarlamentarul încă mai are acces la televiziuni cu audiență de 0% care l-ar primi cu dragă inimă să ocupe locul rămas liber de șomerul analist politic al zilei care n-a putut ajunge la emisiune că l-a prins administratorul pe casa scării și i-a cerut întreținerea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 februarie 2021 12:38
Citește mai mult despre: diana sosoaca facebook rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult