Se pare că noi, românii, nu știm să îi prețuim pe adevărații patrioți. E trista concluzie care transpare din cazul teroristului ungur, care ar fi vrut să pună o bombă în Târgu Secuiesc pe 1 decembrie. După cum s-a dovedit ulterior, n-a fost nicidecum vorba de o bombă, ci de mai multe artificii.

iohannis_decorare_terorist_ungur.jpg Și a fost nevoie de un cetățean de o altă etnie decât română, președintele Klaus Iohannis, ca să sesizeze că cetățeanul român de etnie maghiară arestat nu este un terorist ci, dimpotrivă, un mare patriot. El pur și simplu voia să marcheze cu un superb foc de artificii Ziua Națională a României.

”Din câte știu eu, este primul ungur din istorie care a pregătit artificii special pentru Ziua Națională a României”, a spus Klaus Iohannis. ”Așa că am decis să îi ofer cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național Steaua României. Dacă am avea mai mulți români ca Beke Istvan Attila, țara noastră ar fi mult mai evoluată.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 03.12.2015 18:12 Politic

National Cinematografic