O fi fost el rege, dar nu-l bate pe mântuitorul întregii omeniri! Parcul Herăstrău, cunoscut în ultimele luni ca Parcul Regele Mihai, va fi redenumit Parcul Iisus după ce Gabi Firea a aflat că chiar astăzi, Iisus a murit pentru păcatele noastre.

herastrau_iisus.jpg
“Mi s-a transmis că, după o lungă suferinţă pe crucea înălţată pe Golgota, Domnul Iisus a murit astăzi. Condoleanţe familiei îndurerate”, a declarat primarul Capitalei într-o conferinţă de presă fulger. “Cred că toţi suntem de acord că se cuvine să aducem un omagiu celui care a fost Iisus, numind un parc în cinstea Sa, cel mai mare şi frumos parc al Capitalei.”

Amintim cititorilor că fostul parc Herăstrău a fost botezat Regele Mihai imediat după moartea Regelui Mihai, în decembrie 2017. Pentru o scurtă perioadă de timp, acesta a purtat şi numele savantului britanic Stephen Hawking, însă Primăria a revenit asupra deciziei când a luat la cunoştinţă că acesta era ateu şi, cel mai probabil, robot.

“Nu vă grăbiţi să editaţi Wikipedia şi hărţile, e posibil ca Iisus să învie şi să se cheme din nou Regele Grigore sau cum se cheamă”, a specificat un angajat al Direcţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 06.04.2018 01:42 Politic

National Cinematografic