După ce a auzit că azi a murit Iisus, Gabi Firea redenumeşte Parcul Regele Mihai „Parcul Iisus”

O fi fost el rege, dar nu-l bate pe mântuitorul întregii omeniri! Parcul Herăstrău, cunoscut în ultimele luni ca Parcul Regele Mihai, va fi redenumit Parcul Iisus după ce Gabi Firea a aflat că chiar astăzi, Iisus a murit pentru păcatele noastre.

“Mi s-a transmis că, după o lungă suferinţă pe crucea înălţată pe Golgota, Domnul Iisus a murit astăzi. Condoleanţe familiei îndurerate”, a declarat primarul Capitalei într-o conferinţă de presă fulger. “Cred că toţi suntem de acord că se cuvine să aducem un omagiu celui care a fost Iisus, numind un parc în cinstea Sa, cel mai mare şi frumos parc al Capitalei.”

Amintim cititorilor că fostul parc Herăstrău a fost botezat Regele Mihai imediat după moartea Regelui Mihai, în decembrie 2017. Pentru o scurtă perioadă de timp, acesta a purtat şi numele savantului britanic Stephen Hawking, însă Primăria a revenit asupra deciziei când a luat la cunoştinţă că acesta era ateu şi, cel mai probabil, robot.

“Nu vă grăbiţi să editaţi Wikipedia şi hărţile, e posibil ca Iisus să învie şi să se cheme din nou Regele Grigore sau cum se cheamă”, a specificat un angajat al Direcţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
6 aprilie 2018 02:42
Citește mai mult despre: gabi firea Herastrau Iisus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult