Cancerul încearcă să repare o mare greșeală recentă: s-a luptat cu Johan Cruyff, în loc să-și aleagă un oponent care să chiar merite o astfel de luptă. Așa se face că următorul care se va lupta cu cancerul este Ion Iliescu.

iliescu_vesel_si_optimist.jpg ”Ion Iliescu este el însuși supranumit «cancerul», deci se anunță o luptă extrem de disputată”, spun de părere specialiștii din domeniu. ”E inexplicabil însă cum cancerul nu l-a atacat niciodată până acum pe Ion Iliescu. Au trecut totuși peste 20 de ani de la mizeriile pe care le-a făcut Iliescu în ani ’90, cancerul trebuia să-l atace cu mult timp înainte.”

Ion Iliescu este însă optimist, considerânde-se favorit în lupta cu cancerul. ”Voi da cu cancerul de pământ”, se laudă fostul președinte. ”N-are absolut nici o șansă în fața mea. Dacă simt că nu-i fac față singur, chem minerii, cum am făcut în ’90. Plus că eu oricum sunt impregnat cu bolșevism, or ăsta e un cancer mai puternic decât oricare alt cancer.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 25.03.2016 16:38 Politic

National Cinematografic