Cine credea că Gabriela Firea a dat un milion de euro pentru catedrală așa, pe degeaba, nu cunoaște foarte bine cu ce primar are de-a face. În josul paginii pe care e scrisă Hotărârea de Consiliu General e trecută, cu litere mici, și condiția ca Patriarhia să-i dea Brâul Maicii Domnului ca să-l poarte la diverse paranghelii. 

firea braul maicii domnului.jpg

Firea consideră Brâul Maicii Domnului un accesoriu de fashion must-have, doar că trebuie să-i facă o serie de modificări. În față va monta o cataramă mai mare, aurită, iar în stânga va coase și o husă de piele de Alcantara în care să-și țină mobilul și cheile la mașină. 

Patriarhul Daniel, CEO-ul BOR, nu pare deloc îngrijorat că relicva sfântă va ajunge în mâinile unui civil. „Putem face în atelierele noastre încă unul în maxim 3 ore, avem schema tehnică, fier avem destul, mai dăm un baiț aurit pe el și e gata de pupat. Doamna primar ne-a cerut și capul Sf. Andrei, să-l pună pe televizor în loc de pește, l-am dat și pe ăla, un schelet găsim oriunde, poate chiar luăm unul de la facultatea de medicină, că e dezinfectat și zicem că e al sfântului. Am făcut o afacere bună, ca de obicei”, a spus preafericitul Daniel. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 12.09.2017 18:39 Politic

National Cinematografic