Cine credea că Gabriela Firea a dat un milion de euro pentru catedrală așa, pe degeaba, nu cunoaște foarte bine cu ce primar are de-a face. În josul paginii pe care e scrisă Hotărârea de Consiliu General e trecută, cu litere mici, și condiția ca Patriarhia să-i dea Brâul Maicii Domnului ca să-l poarte la diverse paranghelii. 

firea braul maicii domnului.jpg

Firea consideră Brâul Maicii Domnului un accesoriu de fashion must-have, doar că trebuie să-i facă o serie de modificări. În față va monta o cataramă mai mare, aurită, iar în stânga va coase și o husă de piele de Alcantara în care să-și țină mobilul și cheile la mașină. 

Patriarhul Daniel, CEO-ul BOR, nu pare deloc îngrijorat că relicva sfântă va ajunge în mâinile unui civil. „Putem face în atelierele noastre încă unul în maxim 3 ore, avem schema tehnică, fier avem destul, mai dăm un baiț aurit pe el și e gata de pupat. Doamna primar ne-a cerut și capul Sf. Andrei, să-l pună pe televizor în loc de pește, l-am dat și pe ăla, un schelet găsim oriunde, poate chiar luăm unul de la facultatea de medicină, că e dezinfectat și zicem că e al sfântului. Am făcut o afacere bună, ca de obicei”, a spus preafericitul Daniel. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 12.09.2017 18:39 Politic

National Cinematografic