După ce a dat milionul la Catedrală, Firea a cerut Brâul Maicii Domnului ca să-l poarte la paranghelii

Cine credea că Gabriela Firea a dat un milion de euro pentru catedrală așa, pe degeaba, nu cunoaște foarte bine cu ce primar are de-a face. În josul paginii pe care e scrisă Hotărârea de Consiliu General e trecută, cu litere mici, și condiția ca Patriarhia să-i dea Brâul Maicii Domnului ca să-l poarte la diverse paranghelii.

Firea consideră Brâul Maicii Domnului un accesoriu de fashion must-have, doar că trebuie să-i facă o serie de modificări. În față va monta o cataramă mai mare, aurită, iar în stânga va coase și o husă de piele de Alcantara în care să-și țină mobilul și cheile la mașină.

Patriarhul Daniel, CEO-ul BOR, nu pare deloc îngrijorat că relicva sfântă va ajunge în mâinile unui civil. „Putem face în atelierele noastre încă unul în maxim 3 ore, avem schema tehnică, fier avem destul, mai dăm un baiț aurit pe el și e gata de pupat. Doamna primar ne-a cerut și capul Sf. Andrei, să-l pună pe televizor în loc de pește, l-am dat și pe ăla, un schelet găsim oriunde, poate chiar luăm unul de la facultatea de medicină, că e dezinfectat și zicem că e al sfântului. Am făcut o afacere bună, ca de obicei”, a spus preafericitul Daniel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 septembrie 2017 16:09
Citește mai mult despre: brâul maicii domnului catedrala Firea

Alte articole

Vezi mai mult