După ce-a fost făcut prost, Cătălin Rădulescu a cerut un drept la replică, ca să confirme că, într-adevăr, așa e

Deputatul-mitralieră Cătălin Rădulescu a continuat și astăzi să sfideze logica și alegătorii cerând drept la replică unei publicații care l-a făcut prost grămadă. Acesta a solicitat ca răspunsul său să fie publicat în scris, pe site-ul ziarului, vreme de trei zile consecutiv. 

„Din păcate suntem într-o situație disperată. Dacă publicăm dreptul la replică cititorii noștri vor vedea că deputatul Rădulescu este chiar mai prost decât l-am descris în articol. Asta va însemna că ne va cere încă un drept la replică în care să spună că nu este atât de prost cât a părut în dreptul la replică anterior și treaba asta s-ar putea prelungi la infiniti, pentru că prostia domnului este nevindecabilă. Noi am mai vrea să publicăm și alte subiecte”, s-a plâns redactorul șef al publicației, Decebal Popescu. 

Deputatul a amenințat că dacă nu i se publică dreptul la replică va da în judecată ziarul și va cere daune de 100 de miliarde de euro. „Nu mă faceți prost când vreți voi, sunt prost când spun eu, că sunt parlamentar și merit să fiu respectat”, a spus Rădulescu. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 martie 2017 16:16
Citește mai mult despre: catalin radulescu prost

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult