După ce a negat că e moldovean, Ciolacu o comite din nou: „Nu sunt Marcel, nu mă jigniți”

Marcel Ciolacu a arătat azi că declarația de la Timișoara în care a cerut să nu fie jignit și făcut moldovean pentru că e din Buzău nu a fost o simplă scăpare. Este vorba mai degrabă despre un mod de a fi al lui Ciolacu, acela de a nega vehement evidențele. Nu e însă clar dacă o face pentru că are vreun retard mintal sau pur și simplu minte cu nerușinare.

„Am fost botezat Marcel, dar pe mine nu mă cheamă Marcel, nu mă jigniți”, a spus azi premierul. Doar că, spre deosebire de moldoveni, românii pe care îi cheamă Marcel nu s-au simțit jigniți de declarația lui Ciolacu. „Da, într-adevăr, să te cheme Marcel e o jignire supremă, dar nu Ciolacu este de vină pentru asta, ci părinții noștri, care și-au bătut joc de noi cînd ne-au dat acest prenume blestemat”, a spus un anume Marcel din Băicoi.

Ciolacu a revenit ulterior asupra declarației și a spus că a glumit. „Nu mai interpretați greșit ce am spus eu, că pe mama o cheamă Marcela, iar pe tata Marcel, deci e absurd să am ceva cu românii care poartă acest nume. Sunt foarte mândru de părinții mei pe care-i cheamă Marcela și Marcel”, a insistat șeful PSD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 aprilie 2024 16:25
Citește mai mult despre: Ciolacu moldovean

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult