După ce-a și-a dărâmat propriul guvern, Dragnea i-a dat în gât la DNA pe cei de la TelDrum, că fură

Liviu Dragnea este în război cu toate creațiile sale. După ce-a scăpat de propriul guvern, acum tocmai i-a denunțat la DNA pe cei de la TelDrum, pe care-i acuză că fură prin contractele cu statul. Totul după ce patronii TelDrum,, exact ca Grindeanu, s-au sucit și au refuzat să-i mai dea lui Dragnea tot profitul obținut, cum se întâmpla până acum.
 
”Pentru fiecare lucrare executată de TelDrum, statul plătește o sumă de cel puțin 10 ori mai mare decât valoarea reală”, acuză infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD. ”Și nu fac asta de ieri sau de azi, ci din anul 2007 încoace, de când tot primesc contracte cu statul. S-au furat sute de milioane de euro din banii publici prin TelDrum.”
 
Următoarele persoane, dacă le putem spune așa, de care Dragnea va încerca să scape sunt Gabi Firea și Olguța Vasilescu, dintr-un motiv ce ține mai degrabă de igienă: infractorul pesedist s-a săturat să le explice celor două țoape să nu se mai dea cu ruj înainte să-l pupe-n cur, că-i lasă urme care ajung ulterior și pe pantaloni, de ajunge să schimbe și câte 5-6 perechi pe zi din cauza celor două pupincuriste.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
22 iunie 2017 12:43
Citește mai mult despre: DNA Dragnea teldrum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult