După ce-a spus că Iohannis a dat foc la Bamboo, Ponta a fost programat la o lobotomie, să nu se mai chinuie

Obsedat să redevină cel mai odios om al planetei, Victor Ponta a scris ieri pe Facebook că focul din clubul Bamboo a fost pus de Klaus Iohannis ca să dea jos guvernul PSD, așa cum a făcut și la Colectiv. Și a completat că Iohannis este un piroman care va arde toată țara, până va avea tot controlul României.

”Genul acesta de mesaj denotă, în egală măsură, prostie și spirit odios, simptome ale unui om care se chinuie, pentru că nu înțelege nimic din lumea în care trăiește”, spune reputatul neurochirurg Decebal Popescu. ”O lobotomie este imperativă în cazul lui Ponta, motiv pentru care am insistat să fie programat pentru operație cât mai repede posibil.”

Neurochirurgul apreciază că o lobotomie îl va face pe Ponta mai puțin odios, însă nu garantează și scăderea gradului de prostie. „Din experiența mea, aș spune că Ponta va ajunge o combinație între Petre Daea, ministrul senil de la Agricultură, și Dan Șova, prostul persuasiv al PSD-ului. Important e însă faptul că va fi mult mai inofensiv decât în prezent.”

Se pare că până și NASA ne-a avertizat să luăm măsuri, pentru că prostia și odioșenia lui Ponta au devenit vizibile din spațiu și riscăm să le dăm o impresie greșită eventualelor civilizații care ne observă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult