Deşi intrăm în a 8-a zi de proteste la Guvern, PSD rămâne pe baricade! În această dimineaţă, Codrin Ştefănescu, preşedintele Organizaţiei de Gherţoi din cadrul partidului, a ieşit din nou la rampă cu o ameninţare la adresa soroşiştilor.

Pe scurt, la doar câteva zile după ce a declarat că la sediul PSD “curg faxurile”, Ştefănescu ameninţă că va aduce la Bucureşti trei trenuri cu aburi pline cu susţinători ai guvernului Grindeanu.

codrin_fax_trenuri.jpg

Mai mult decât atât, liderii filialelor PSD din toate cele 424 de plăşi au fost convocaţi prin telegraf la un ceai dansant la Capşa, unde vor discuta alte măsuri de înăbuşire a protestelor şi vor practica frenologia şi alchimia. Încă din zorii zilei, o sumedenie de poştalioane şi velocipede cu însemnele partidului au fost văzute în parcarea cunoscutului stabiliment.

“Am ridicat fumăritul şi albinăritul iar spitalele din România au lipitori în cantitate suficientă. Cine mai iese în piaţă în condiţiile astea e, cu siguranţă, plătiţi de Prusia”, s-a răstit Codrin Ştefănescu către scribul său, alimentând faxul cu hârtie şi încruntându-se fie de supărare, fie ca să nu-i cadă monoclul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 07.02.2017 12:41 Politic

National Cinematografic