Președintele Senatului, venerabilul Călin Popescu Tăriceanu a șocat astăzi audiența când a declarat într-o conferință de presă că nu s-a scumpit benzina odată cu anunțul introducerii noii accize pe benzină. „Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant, au fost câteva creșteri de prețuri sau scăderi de prețuri”, a spus Tăriceanu.

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg

Acesta a continuat cu dezvăluirile în fața reporterilor, criticând mesajele panicarde lansate de presă. „Vreau să vă spun că ați spus, de nenumărate rânduri, că e coadă la serviciul de eliberări permise. M-am dus personal acolo să verific, n-am avut nicio problemă, pur și simplu am rezolvat totul în maximum o jumătate de oră. Propagați fake-news, asta faceți”.

Totodată, președintele Senatului a atras atenția și asupa unor discuții recente, cele referitoare la modificarea Constituției. „Văd o mulțime de oameni care critică inițiativa care cristalizează ce înseamnă cu adevărat familia, căsătoria între bărbat și femeie. Eu, personal, respect atât de mult acest principiu că am efectuat căsătoria între bărbat și femeie de cel puțin 6-7 ori, nu mai țin minte exact. Oricum, când ajungeți s-o faceți la fel de mult ca mine să comentați!”, a precizat Tăriceanu. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 28.09.2017 15:06 Politic

National Cinematografic