După ce i-a scos Nicușor Dan palmierii de la Unirii, Negoiță a adus unii din beton

Bucureștiul se transformă încet într-o junglă. Războiul palmierilor continuă, după ce ieri primarul general al Capitalei, Nicușor Dan a scos palmierii plantați de primarul Negoiță în centrul Bucureștiului. Azi, la primele ore ale dimineții, trecătorii au putut observa cum în zonă oamenii lui Negoiță plantează palmieri din beton, înconjurați cu garduri înalte de borduri și pavele, ca să nu mai fie scoși.

Negoiță se laudă că săptămâna viitoare vor fi agățate hamace de palmierii de beton, pentru ca boschetarii de la Unirii să poată dormi confortabil. Acolo unde spațiul permite, bucureștenii de la Unirii pot să-și întindă sârme și să-și usuce rufele la palmieri, cu condiția să pună chiloții sau izmenele în rândul doi, în spatele tricourilor.

Lângă noii palmieri de beton au fost așezate și semne de avertizare, pentru că trecătorii riscă să fie loviți în cap de nucile de cocos din beton agățate de palmierii lui Negoiță. Primarul Sectorului 3 promite că investițiile vor continua. La Unirii vor fi aduși măslini din fier forjat și rodii din plastic, care vor funcționa și ca semafoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 mai 2023 14:22
Citește mai mult despre: Negoiță Nicușor Dan palmier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult