După ce l-a convins pe Gigi Becali să candideze pe lista PNL, Crin e oficial cel mai prost om politic

Lovitură teribilă primită de Dan Şova! Statutul său de cel mai prost politician a fost efectiv spulberat de liderul liberal Crin Antonescu, care a reuşit să-l convingă pe Gigi Becali să candideze pe listele PNL la alegerile generale de la sfârşitul acestui an. Practic, e doar o chestiune de timp până Cartea Recordurilor îi va omologa prostia lui Crin Antonescu.

Mai ales că liberalul lucrează intens ca să-şi betoneze statutul de cel mai prost politician, el fiind în negocieri avansate pentru aducerea pe listele PNL a lui Vadim şi Dan Diaconescu. Surse liberale susţin că Antonescu este atât de prost, încât vrea să-l pună pe Gigi Becali să candideze în zeci de colegii, în speranţa că astfel va obţine mult mai multe mandate pentru partidul său.

Lovitura de graţie dată adversarilor politici se vrea însă aducerea în PNL a unuia dintre cei mai mari fani ai lui Traian Băsescu, Ţăranul cu Maserati. Singurul dezamăgire al lui Antonescu este că Florin Salam va pleca definitiv în SUA, motiv pentru care i-a refuzat invitaţia de a reprezenta PNL-ul la alegeri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 octombrie 2012 12:10

Alte articole

Vezi mai mult