După ce l-a întinerit pe Tăriceanu, photoshopistul ALDE încearcă s-o facă sexy pe Norica

Încântat de modul în care a ieșit în afișe, Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut photoshopistului ALDE s-o facă sexy pe Norica Nicolai, dacă tot e candidată la europarlamentare și apare alături de el pe afișe.

”E inadmisibil ca Norica să apară cu fața aia pe același afiș cu mine”, i-a transmis Tăriceanu photoshopistului ALDE. ”Vreau s-o faci să pară sexy, să arate ca o femeie pe care aș lua-o de nevastă, nu ca una de care ar fugi orice bărbat normal la cap.”

Doar că, la mai bine de o săptămână de când muncește la imaginea cu Norica, photoshopistul n-a avansat absolut deloc. ”Cum, cum dracu s-o fac pe asta să pară sexy? Așa ceva e imposibil! Până și Tăriceanu are trăsături mai feminine decât ea, mi-ar fi mai ușor să-l fac pe el să pară femeie decât pe Norica.”

Photoshopistul spune că munca la fața Noricăi i-a adus numai probleme până acum. ”Mi s-au spart trei monitoare de la expunerea pozei cu Norica, noaptea nu mai dorm, că am coșmaruri cu fața ei, ba chiar am făcut și un preinfarct în timp ce lucram la poză”, s-a plâns acesta.

Scris de Calin
28 martie 2019 12:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult