După ce le-a tăiat apa caldă, primarul Negoiță i-a jignit azi pe cei din sectorul 3: ”Nespălaților!”

Iritat că locuitorii Sectorului 3 au început să strângă semnături ca să-l demită, primarul Robert Negoiță a reacționat prompt: aseară a oprit apa caldă în tot sectorul. A fost doar primul pas al unui plan elaborat, care a continuat azi cu jigniri dure la adresa bucureștenilor din Sectorul 3, pe motiv că nu s-au spălat aseară.

”În loc să strângeți semnături, mai bine v-ați spăla”, a răbufnit azi Negoiță. ”Nespălaților, eu miros a parfum, nu put ca voi! Cum să mă dați voi jos pe mine? Dați mai bine jos jegul de pe voi. Suntem în secolul XXI, voi nu ați auzit de apă caldă și săpun? Înapoiaților, plecați înapoi în peșteri dacă nu vă mai place cum arată Sectorul 3.”

În caz că locuitorii sectorului nu renunță la tentativa de a-l demite, Robert Negoiță are pregătite și alte metode de intimidare. ”Le voi opri electricitatea, salubritatea nu va mai exista, iar administratorii îi vor vizita zilnic pe locatari, să le ceară întreținerea. Și, în ultimă instanță, dacă nimic nu funcționeză, voi apela la soluția finală: voi închide toate șaormeriile din Sectorul 3”, a amenințat Negoiță.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 decembrie 2014 15:12

Alte articole

Vezi mai mult