Ambasadele României din mai multe țări europene au fost luate cu asalt încă din primele ore ale dimineții de mii de români care au vrut să-i transmită premierului Victor Ponta opinia cu privința la plata de contribuții sociale în România, țara din care au fugit pentru că aveau salarii mici sau n-aveau deloc, că nu erau locuri de muncă. 

diaspora_bani_ponta.jpg

„M-am așezat la coadă de la 6 dimineața, căci da, era coadă la 6 dimineața, pentru că am dorit să-i transmit lui Ponta prin canalele oficiale, diplomatice, să se ducă în p***zda măsii cu neamul lui cu tot”, a declarat un român aflat la coadă la ambasada noastră din Londra. „Sperăm să nu se închidă ca în ziua alegerilor și să ne lase să-i zicem ce avem de spus până când reușesc toți să intre în ambasadă”, și-au exprimat speranța românii care stau la coadă. 

Partidele de opoziție au sesizat Curtea Constituțională în privința prelungirii programului ambasadelor, in timp ce Avocatul Poporului, ca de obicei, a tăcut mâlc.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 30.01.2015 15:00 Politic

National Cinematografic