După ce Rovana a spus că se vrea demonizarea PSD, Satan a răbufnit: ”Nu-mi asociați numele cu jigodiile alea!”

Azi, pe holurile Parlamentului s-a auzit din nou plescăit de căcat. Sunetul a venit de la pesedista Rovana Plumb, care a declarat cu nesimțire că ”se încearcă demonizarea PSD, compromiterea programului de guvernare și, dacă se poate, răsturnarea votului popular”. Liviu Dragnea, cel pe care Rovana l-a ajutat să pună mâna pe insula Belina, a fost cu siguranță încântat de căcatul molfăit de Rovana.

Nu la fel de mulțumită a fost celebra divinitate negativă Satan, care a răbufnit la adresa pesediștilor, sătul să Îi tot fie asociat numele cu aceștia. ”Rovana mănâncă căcat, cum adică demonizare?”, a declarat iritat Satan. ”Păi Eu sunt șeful de demonizări și vă asigur că nu avem nici un proiect special cu PSD. Sunt jignit că numele Meu este asociat cu jigodiilea alea din PSD. Terminați odată cu ele, că altfel vă ia dracu’!”

Satan a spus că El nu e genul care să uite sau să ierte, așa că le pregătește pesediștilor un tratament special, când va fi să se întâmple. ”Dacă-ar fi după mine, azi i-aș lua pe toți pesediștii aici, să-i chinui întru eternitate”, spune Satan. ”Dar nu-mi mai fac planuri, că așa am zis de zeci de ani de Iliescu și încă îl aștept. Dar voi fi pregătit, asta cu siguranța!”

Scris de Calin
17 octombrie 2017 17:10
Citește mai mult despre: PSD Rovana Satan

Alte articole

Vezi mai mult