Conștienți că religia e calea cea mai simplă prin care pot ajunge la votanții lor, pesediștii joacă agresiv. După ce au tipărit și împărțit calendare ortodoxe cu sigla PSD, partidul infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea a început acum să înlocuiască chipurile sfinților din biserici cu fețe de corupți pesediști.

dragnea_si_puncul.jpg ”Duminică dimineața, când merg la biserică și îngenunchează în fața icoanei, vreau ca românii să vadă chipul meu sau al colegilor mei”, a decretat infractorul Liviu Dragnea. ”Să știe clar în fața cui să îngenuncheze, că doar noi, PSD-ul, nu Fecioara sau sfântul nu știu care le pune uleiul și făina pe masă. Și să voteze în consecință.”

Pesediștii nu înlocuiesc numai sfinții, ci și pe diavol, care acum are chipul lui George Soros și sigla USR în piept. Patriarhul Daniel refuză deocamdată să se pronunțe, învocând că nu are timp. ”Următoarele 2-3 zile sunt ocupat cu număratul banilor primiți de la PSD, veți avea reacția mea abia după ce știu exact ce sumă am primit la domnul Dragnea”, a anunțat Preafericitul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 06.12.2016 14:05 Politic

National Cinematografic