Nostalgia după părintele lor spiritual, Nicolae Ceaușescu, nu mai e singura pentru pesediști. Tot mai mulți membri ai partidului condus de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea încep să-l regrete pe Marian Vanghelie, despre care spun că ar fi fost mult mai potrivit să fie ministru al Educației decât Valentin Popa.

valentin_popa_ministru_agramat.jpg ”E adevărat, se mai scăpa și Vanghelie, mai băga câte-un dezacord, dar în nici un caz atât de des ca tâmpitul pe care l-a pus Dragnea ministru la Educație”, s-a plâns un vechi pesedist. ”Eu am fost și membru PCR, dar nici măcar atunci, când media în partid era de 4 clase, nu aveam tâmpiți care să se exprime atât de agramat. L-aș prefera pe Vanghelie în locul lui Valentin Popa la Educație oricând.”

Dacă în cazul altor agramați, ca Carmen Dan de exemplu, pesediștii înțeleg ce anume i-a făcut acesta lui Dragnea ca s-o facă ministru, în cazul lui Valentin Popa planează misterul. ”Dacă-l numea Adrian Năstase ministru la Educație pe Valentin Popa, sau pe oricare alt agramat, nu-mi băteam capul cu subiectul, dar așa, când știu că l-a pus Dragnea acolo, pur și simplu nu pot să înțeleg. Cum, bă, cum să pui un ditamai agramatul ministru al Educației?”, se întreabă pesediștii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 29.01.2018 09:23 Politic

National Cinematografic