După condamnarea lui Dragnea, pesediștii renunță la modificările Codului Penal și-l vor anula cu totul

Pesediștii s-au mobilizat imediat ce-au aflat că liderul lor, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea, a primit o sentință nefavorabilă: 3 ani și 6 luni cu executare. Așa că au anunțat că renunță complet la modificările Codului Penal. ”Gata, nu ne mai complicăm, anulăm Codul Penal cu totul!”, au anunțat în seara asta pesediștii.

Viorica Dăncilă a fost anunțată deja să se prezinte la Guvern, ca să semneze o ordonanță de urgență în această seară, astfel încât de mâine dimineață în România să nu mai existe Cod Penal. ”E foarte simplu, dacă nu mai există infracțiuni legiferate în țara asta, domnul Dragnea devine automat nevinovat. Deci sentința din seara asta nu mai contează, pentru că infracțiunile comise de domnul Dragnea nu mai există”, a explicat o slugă din interiorul PSD.

Pesediștii spun că se mai gândesc dacă să dea o ordonanță de urgență prin care să fie condamnați la ani grei de închisoare cu executare toți judecătorii implicați în procesul lui Liviu Dragnea. ”Trebuie să transmitem un semnal clar că nu tolerăm așa ceva! Nu e posibil să-l condamni pe Liviu Dragnea și să nu pățești nimic! Liviu Dragnea e mai presus de lege și toți trebuie să știe asta!”, insistă pesediștii.

Scris de Calin
21 iunie 2018 18:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult