După creiere, ne pleacă şi cretinii! La următorul scrutin riscăm să nu mai voteze nimeni

Ani la rândul ne-am plâns că ne pleacă creierele în afara țării. Statisticile arată însă că acest trend este pe sfârșite, cei inteligenți care au plecat s-au dus, cei care au vrut să se întoarcă s-au întors și acum au mai rămas în mmișcare doar cretinii, care pleacă cu nemiluita din țară.

România are un deficit de 4 milioane de cretini, fiind pe primul loc în Europa la acest capitol, la mare distanță de Ungaria și Marea Britanie. În ultimii ani România a exportat cretini peste hotare la o rată incredibilă, așa cum dovedesc toate selfiurile din țări ca Spania, Italia sau Anglia. „În orice eveniment neplăcut din Europa găsești și un român implicat. Asta arată rata de penetrare a cretinilor români pe vechiul continent”.

Deși județele ale țării, cum ar fi cele din Oltenia sau Moldova mijlocie produc cretini la foc automat, aceștia nu mai stau atât de mult în țară. „Imediat după ce pică Bacalaureatul iau calea exilului, explică un expert în demografie român. În aceste condiții, organizarea de alegeri libere devine problematică, întruncât oamenii care nu sunt cretini nu prea au ce alege, între PSD și PNL care sunt partide identice, iar cretinii, votanții tradiționali ai PSD, nu se mai prezintă la urne pentru că sunt ori plecați din țară ori în arest în țări străine.

Scris de Ef
17 iunie 2016 14:06

Alte articole

Vezi mai mult