După Delta Văcărești, Dacian Cioloș este rugat de români să strângă și gunoaiele din Parlament

Imaginea de ieri cu Dacian Cioloș strângând gunoaiele din Delta Văcărești le-a aprins imaginația românilor. Dacă tot pare pus pe treabă, Dacian Cioloș a fost rugat de români să facă o vizită în Parlament, ca să strângă și cele peste 500 de gunoaie care stau inutil pe-acolo.

”Dacă e un loc plin de gunoaie în țara asta, păi ăla e Parlamentul României, nu Delta Văcărești”, punctează un cetățean. ”Și vorbim de gunoaie nocive, genul care generează noi și noi gunoaie în fiecare secundă petrecută în Parlament. Orice român visează să vadă acele gunoaie eliminate.”

Dealtfel, ideea de a strânge gunoaiele din Parlament e foarte populară printre români, ca dovadă faptul că peste 3 milioane de cetățeni s-au arătat dispuși să participe la eliminarea gunoaielor de-acolo. Reputatul analist Decebal Popescu avertizează însă că strângerea gunoaielor din Parlament nu este suficientă.

”Dacă nu se elimină și gunoaielele din partidele care trimit constant gunoaie în parlament, nu rezolvăm nimic”, avertizează Decebal Popescu. ”Dar eu îi țin pumnii lui Dacian Cioloș, sper să elimine în cele câteva luni pe care le mai are ca premier cât mai multe gunoaie. Că, dracului, avem destule!”

Scris de Calin
1 iulie 2016 08:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult