După demisie, Emil Boc vrea să preia un magazin MIC.RO

La doar câteva zile după ce şi-a dat demisia din fruntea Guvernului României, Emil Boc şi-a anunţat deja planurile de viitor. Într-o conferinţă de presă ad hoc, organizată în spaţiul generos oferit de o căsuţă de păpuşi împrumutată de la fetiţele sale, ex-premierul a făcut o declaraţie absolut surpinzătoare: vrea să se lanseze în sectorul retail sau, cum îi spune domnia sa, „în micul comerţ”.

Mai precis, fostul prim-ministru zice că ar vrea să preia unul din magazinele din reţeaua MIC.RO. „M-a atras foarte tare brandul şi sincer regret că nu am avut eu această idee”, declară Emil Boc. „Îmi dau seama că nu e foarte simplu – e vorba totuşi de ditai magazinul, eu unul fac cam un sfert de oră dintr-un capăt în altul al său – dar sunt dispus să încerc. Domnul Patriciu mi-a promis că iniţial, cât sunt în probe, îmi va plăti şi salariu, după aceea, dacă merge bine şi sunt angajat, normal că mă aştept să nu-l mai primesc”.

Fostul premier a mai spus că nu înţelege de ce presa spune că magazinele MIC.RO ar fi goale. „M-am urcat azi-dimineaţă pe scară până la poliţa cea mai de jos din magazin şi am găsit nu mai puţin de 3 boabe de fasole şi o sticlă de apă plată pe jumătate plină. Păi pe vremea mea asta le ajungea părinţilor să mă ţină toată şcoala generală şi primul an de liceu.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
9 februarie 2012 14:02

Alte articole

Vezi mai mult