După demisie, Emil Boc vrea să preia un magazin MIC.RO

La doar câteva zile după ce şi-a dat demisia din fruntea Guvernului României, Emil Boc şi-a anunţat deja planurile de viitor. Într-o conferinţă de presă ad hoc, organizată în spaţiul generos oferit de o căsuţă de păpuşi împrumutată de la fetiţele sale, ex-premierul a făcut o declaraţie absolut surpinzătoare: vrea să se lanseze în sectorul retail sau, cum îi spune domnia sa, „în micul comerţ”.

Mai precis, fostul prim-ministru zice că ar vrea să preia unul din magazinele din reţeaua MIC.RO. „M-a atras foarte tare brandul şi sincer regret că nu am avut eu această idee”, declară Emil Boc. „Îmi dau seama că nu e foarte simplu – e vorba totuşi de ditai magazinul, eu unul fac cam un sfert de oră dintr-un capăt în altul al său – dar sunt dispus să încerc. Domnul Patriciu mi-a promis că iniţial, cât sunt în probe, îmi va plăti şi salariu, după aceea, dacă merge bine şi sunt angajat, normal că mă aştept să nu-l mai primesc”.

Fostul premier a mai spus că nu înţelege de ce presa spune că magazinele MIC.RO ar fi goale. „M-am urcat azi-dimineaţă pe scară până la poliţa cea mai de jos din magazin şi am găsit nu mai puţin de 3 boabe de fasole şi o sticlă de apă plată pe jumătate plină. Păi pe vremea mea asta le ajungea părinţilor să mă ţină toată şcoala generală şi primul an de liceu.”

Scris de TNR
9 februarie 2012 14:02

Alte articole

Vezi mai mult