După demisie, Firea s-a întors la meseria inițială: țață la Obor

Final de carieră politică pentru Gabriela Firea, care a decis să revină la meseria ei de bază: țață la Obor. Firea și-a luat chiar azi în primire taraba cu zarzavaturi, însă clienții o cam ocolesc pentru că e extrem de rea de gură și nu lasă nimic la preț, fiind obișnuită doar să încaseze bani fără să dea nimic, că așa e la PSD.

A trecut ceva timp de când Gabi Firea și-a exersat strigăturile de piețară pentru care a fost remarcată și luată la televiziune, dar meseria de tarabagioaică îi vine ca o mănușă. Doar în piață și în politică poți să minți atât de pe față și totuși proștii să pună botul. Echipată cu o broboadă cu care se ducea de obicei la pelerinaje, Firea își face zeci de cruci la fiecare tranzacție, spunând un Doamne ajută fățarnic la fiecare vânzare.

Pe taraba ei, Firea vinde roșii de Turcia pretinzând că sunt de la Gostavățu, ardei de Olanda cu acte false de Grădinari și greșește invariabil când dă restul, ciupind câte 5-10 lei, că așa a învățat-o Pandele, să fie strângătoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 iulie 2023 14:37
Citește mai mult despre: Firea Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult