După Denise Rifai, Alina Gorghiu mai invită o proastă în PNL: Mihai Trăistariu!

Pentru că se confruntă cu o criză de resurse umane, PNL s-a gândit cum să facă rost de membri de partid reprezentativi pentru societatea românească. Soluția a fost găsită repede de lidera Alina Gorghiu: PNL va coaliza toate forțele prostiei din această țară. După Denise Rifai, a invitat-o și pe cealaltă femeie proastă, Mihai Trăistariu, să se înscrie în partid.

”M-am uitat pe contul ei de Instagram și mi-am dat seama că se pricepe la tehnologie, știe să pună poze în facebook. Are o bună relație cu tânăra generație. Poate fi și ministru al Sportului, pentru că stă toată ziua la sală și-și face poze în care își pune fundul în valoare, ca orice femeie”, a spus Alina Gorghiu.

”Partidul era prea masculin. E bine că a plecat Blaga. Mihai e o bună colegă de partid, dar și în viața normală. Ne-am întâlnit la shopping, am descoperit că purtăm lenjerie intimă de la aceleași mărci și ne înțelegem bine și pe sport, cu toate că eu împing mai mult la piept, și Mihai are sânii mai mari. Mihai e o femeie independentă, care își trăiește viața, merge la sală ca să admire bărbați și ca să-și etaleze nurii, exact ca mine”, a mai spus șefa PNL.

Alina Gorghiu spune că Mihai are și unele dezavantaje, totuși. De exemplu, are vocea cam prea feminină pentru a reuși în politica românească.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 octombrie 2016 17:07
Citește mai mult despre: Alina Gorghiu denise rifai Mihai Trăistariu PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult