După Elena Udrea, și un hoț de buzunare de pe linia 41 dă vina pe SRI

Acuze grave la adresa generalului Coldea din partea unui hoț de buzunare de pe linia 41, care a dat un interviu la Hotnews imediat ce a fost chemat la Parchet pentru declarații în privința mai multor fapte penale în care a fost implicat. „Este o răzbunare a serviciilor secrete și o încercare de destabilizare politică. Sunt cu ochii pe mine încă din perioada alegerilor. Eu i-am dat generalului Coldea de la SRI un iPhone nou nouț, un pic zgâriat, fără încărcător. Și tot m-a dat în gât”, a declarat Argentin Pardailan, hoț de buzunare.

Din interviul luat de Dan Tapalagă nu reiese foarte clar care este legătura între generalul Coldea de la SRI și furtul de portofele din tramvaiul 41, jurnalistul reușind să aducă alte probleme la suprafață. „S-a spus despre mine că am furat, e drept, am furat, dar la fel a făcut și Ovidiu Tender. Eu am fost obligat să fur, șantajat de Alina Bica și Daniel Morar, care voiau și ei iPhoane aproape noi, chiar dacă fără încărcător”, a explicat Pardaila.

Acesta a spus că se pune în totalitate la dispoziția justiției, deși nu are în totalitate încredere în ea, susținând că judecătorii sunt controlați de adversarii săi politici de pe 336 și 178.

Scris de Eftimie
2 februarie 2015 13:02

Alte articole

Vezi mai mult