La scurt timp după ieşirea inexplicabilă a Gabrielei Vrânceanu-Firea, care i-a reproşat că nu a fost în stare să nască un amărât de copil, încă o personalitate îl atacă pe Klaus Iohannis! Într-un status postat recent pe Facebook, Monica Macovei şi-a întrebat simpatizanţii: “Cum să votezi cu Johannis, omul care nu are nici măcar o pisică?”.

macovei_iohannis.jpg
“Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea pisici. Nu eşti un om complet fără să creşti - nu ştiu - 6, 7 pisici. Atunci când a spus că neinvestind în pisici a investit în imobiliare, dl Iohannis practic a spus ce gândea: că pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în creşterea pisicilor”, a adăugat Macovei.

În replică, transmit surse apropiate candidatului liberal, Johannis ar fi încercat să se fotografieze cu un pui de pisică. Speriat, animalul s-ar fi ascuns într-un burlan de unde ar fi refuzat să iasă timp de aproape opt ore.


Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 10.10.2014 18:38 Politic

National Cinematografic