După gestul de mare bărbăție de ieri, Drulă a fost supranumit Drizdă

Celebrul partid românesc USR a arătat încă o dată că n-are mamă, n-are tată, dar are totuși un set de valori. De exemplu, duminica seara, când orice om normal se înghesuia cu femeia în așternuturi, președintele USR a convocat Biroul Național al partidului să arată că este în stare să sacrifice orice speranță în numele prostiei.

Partidul a decis să ia act de faptul că Elena Lasconi, persoana aflată pe primul loc pe lista de europarlamentare, a vorbit public despre faptul că și-a exercitat dreptul de vot într-o chestiune iar această faptă atrage consecințe, cum ar fi excluderea ei de pe această listă care cuprinde mari valori politice, precum Dan Barna, sau chiar Dan Barna. Vedeta serii a fost liderul Cătălin Drulă, care a dat o dovadă de bărbăție atât de răsunătoare încât acum mai toată lumea îi zice Drizdă.

“Acum, că am rezolvat problemele importante, putem să ne concentrăm pe alegeri și lupta cu monstrul PNL-PSD”, a declarat Cătălin Drizdă. “Sunt convins că nu doar adversarii vor face în pantaloni de frică la vederea forței noastre, ci și susținătorii noștri”, a spus puternicul bărbat și om politic Cătălin Drizdă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 noiembrie 2023 12:07
Citește mai mult despre: drula lasconi USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult