„După infractori şi Mutu, ne-au trimis OTV-ul!” Sătulă de jigniri, Italia declară război României

Românii din zona de sud-vest sunt sfătuiţi să se adăpostească în aşteptarea unei posibile invazii italiene! Potrivit ministrului italian al Apărării, guvernul de la Roma a hotărât să declare război ţării noastre după ce OTV-ul, menţionat în comunicat ca “picătura care a umplut paharul”, a început să emită pe teritoriu italian.

“Ne-am săturat să fim jigniţi de români”, a exclamat Roberto Acidulo, şeful Statului Major italian. “Mai întâi ne-aţi trimis sute de cerşetori, hoţi şi criminali. Am tăcut. Pe urmă i-aţi azvârlit încoace pe Răducioiu şi Mutu, şi noi v-am rugat frumos să încetaţi, dar degeaba. Acum ni-l daţi pe Dan Diaconescu? Pe bune? Ăla cu Elodia şi clarvăzătoarele şi peştilienii? V-am tolerat multe în trecut, dar Italia nu se lasă umilită în halul ăsta. Ci sarà la guerra, signori!”

Sperând să salveze situaţia, mii de români l-au somat pe Dan Diaconescu să înceteze să mai emită de la Roma, însă acesta a adus asigurări că are situaţia sub control. “Mâine merg la bancă şi scot bani să cumpăr Italia”, a declarat şeful Partidului Poporului, ţinând să accentueze că are bani şi că va cumpăra Italia folosindu-se de acei bani, imediat ce găseşte suficienţi saci de rafie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 octombrie 2013 14:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult