După intrarea în Parlament, secretara lui Dragnea şi-a triplat preţurile la servicii sexuale

Cătălina Ştefănescu, secretara lui Dragnea care a obţinut aproximativ 75% din voturi în colegiul unde a candidat pentru un mandat de deputat, spune că viaţa ei va suferi schimbări majore. În primul rând, Cătălina îşi va reevalua serviciile sexuale cu ajutorul cărora a obţinut un loc în viitorul Parlament.

„Acum, că sunt deputat, nu o să mai am la fel de mult timp ca să fac sex cu persoane importante politic”, spune secretara lui Dragnea. „Ştiu că sunt la începutul carierei, am doar 23 de ani, şi va trebui să mai muncesc mult în dormitoarele politicienilor ca să ajung sus, dar voi face asta doar pe sume mult mai mari. Am decis să-mi triplez tariful.”

Mai mult, viitorii ei clienţi vor trebuie să demonstreze înainte de partida de sex că au putere politică. „Doar n-o să mă culc cu toţi agaricii, primari de comună sau mai ştiu eu ce. O să accept”, spune Cătălina Ştefănescu, „doar persoane cu funcţie importantă din Bucureşti. Şi niciodată nu o să mai fac sex cu alegătorii, cum am făcut anul acesta”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 decembrie 2012 13:12

Alte articole

Vezi mai mult