După introducerea timbrului de mediu, statul are nevoie urgentă de 30.000 de lingăi

Adoptarea ordonanţei de urgenţă care instituie timbrul de mediu a lăsat Guvernul cu chiloţii în vine, miniştrii neanticipând inerenta necesitate a unui număr suplimentar de lingăi.

„Recunosc, trebuia să ne gândim mai din timp. Cineva trebuie să lingă şi timbrele alea, dar nu oricum. Avem nevoie de lingăi specialişti, urmând să facem circa 30.000 de angajări”, susţine Victor Ponta.

Lingăii aspiranţi pot depune CV-ul direct la Ministerul Mediului, împreună cu o poză recentă şi o recomandare din partea unei persoane care poate certifica nivelul de pregătire.

Potrivit premierului, prioritate la angajare vor avea lingăii cu state vechi, respectiv membrii de partid, foştii turnători la Securitate şi şoferii de minister.

Planul guvernului prevede ca departamentele de lingăi să fie conduse de specialişti din trustul Intact, cel mai vehiculat nume pentru postul de secretar de stat pentru lingăi fiind Mihai Gâdea. Primele estimări ale Guvernului prevăd peste 50.000 de limbi pe zi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult