După investiţii masive, Vasluiul a fost şi el atins de criza economică

Judeţul Vaslui a intrat de azi oficial în criza care afectează întregul glob, dar asta nu s-a putut întâmpla decât după investiţii majore făcute în infrastructură, locuri de muncă şi îmbunătăţirea vieţii.

Prefectul de Vaslui este fericit că judeţul a intrat în sfârşit în rândul lumii: „Sunt foarte fericit. Până ieri eram atât de săraci încât nici nu apucasem să fim loviţi de criza economică mondială. De azi însă pot să-i privesc e oameni în ochi şi să le spun: «Da, o vom duce mai rău!»”

Angajaţii din Primăria Vaslui fac acum eforturi supraomeneşti ca urbea lor să fie acceptată pe lista cu oraşele lumii cu cel mai scăzut nivel de trai.

Un consilier ne-a declarat: „Ştim că mai avem mult de muncă, însă nu ne vom lăsa. Judeţul este, în sfârşit, în statistici. Totuşi, acum ne vom lua o binemeritată vacanţă şi vom organiza o sărbătoare în centrul oraşului. Trebuie să simtă şi oamenii că o duc ceva mai rău şi că eforturile lor din toţi aceşti ani în care nu s-a făcut absolut nimic au dat roade.”

Scris de Mihai
1 iunie 2011 14:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult