După jurnalişti, Gigi Becali a jignit şi umanitatea: există şi e mediatizat!

Gigi Becali s-a plictisit să jignească jurnaliştii şi a decis să treacă la un nivel superior. Prin toate manifestările publice pe care le are, deputatul girat de Crin Antonescu a reuşit să jignească umanitatea. Practic, nu există om pe planetă care să nu se simtă jignit de faptul că o astfel de fiinţă există şi e intens mediatizată.

“Faptul că Gigi Becali există şi că toate tâmpeniile pe care le spune sunt date şi analizate la televizor în prime time reprezintă una dintre cele mai mari jigniri aduse vreodată umanităţii”, a explicat un reputat sociolog. “Toţi cei care îl mediatizează sau promovează, indiferent sub ce formă, ar trebui judecaţi pentru crime împotriva umanităţii.”

Existenţa lui Gigi Becali a reuşit să-i revolte inclusiv pe cei care cred în existenţa civilizaţiilor extraterestre. Aceştia susţin că până şi extratereştrii se simt jigniţi de existenţa lui Gigi Becali, acesta fiind dealtfel motivul pentru care evită să vină pe Pământ.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 ianuarie 2013 22:01

Alte articole

Vezi mai mult