După „Loteria Vizelor” în Europa, SUA lansează și „Loteria Bombelor” pentru lumea arabă

Gata cu discriminarea! Statele Unite își asumă, din nou, statutul de putere mondială și lansează un nou program de într-ajutorare a națiunilor mai defavorizate. Similar cu „Loteria Vizelor”, acesta se va numi „Loteria Bombelor” și va fi dedicat țărilor din zona arabă care nu au avut noroc până acum de un bombardament serios.

„Sunt copii în țările arabe care nici nu știu ce-i aia o bombă, se uită la un F16 ca la mașini străine. Când văd un Hercules se mânjesc la gură de humus cu biscuiți și întreabă „mami, ce-i aia”. N-au avut o dată în viața lor să vadă cum este o bombă cu fragmentare care-ți netezește satul tău de sărac în câteva secunde”, a declarat un secretar de stat american. Acesta a deplâns soarta arabilor săraci, care trebuie să meargă zeci de kilometri pe jos până la cea mai apropiată bombă.

Loteria Bombelor va fi nedescriminatorie, vor profita de ea atât țările cu petrol cât și celelalte. Totodată se va introduce în discuție și „Clauza națiunii cele mai bombardate”, de care beneficiază acum Kuweitul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

7 octombrie 2015 13:04
Citește mai mult despre: bombe SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult