După lungi dezbateri, Academia Română îi răspunde oficial lui Jeremy Clarkson: „Ba tu eşti prost”

După ce mii de români furioşi au solicitat o reacţie oficială faţă de jignirile adresate ţării noastre de către Jeremy Clarkson de la “Top Gear”, o comisie a Academiei s-a reunit de urgenţă pentru a stabili cel mai bun răspuns la provocările britanicului. După ore de dezbateri încinse, crema intelectualităţii româneşti pare să fi ajuns la un consens: mesajul “Ba tu eşti prost”.

Cât de curând, “Ba tu eşti prost” i se va comunica personal lui Clarkson de către un reprezentant diplomatic. “Dacă are o urmă de bun simţ în inima aia împietrită”, spune unul dintre semnatarii cutremurătorului manifest, “englezoiul ăsta îngâmfat are să cedeze cu siguranţă argumentului nostru imbatabil, şi o să-şi ceară scuze. Iniţial ne gândeam la ‘Mincinosul roade osul’, dar ar fi fost o replică ambiguă, care ar fi vădit nesiguranţă din partea românilor.”

“Vă asigurăm”, a transmis un academician, ”că renumiţii noştri gânditori sunt gata să reacţioneze prompt, cu argumente şi mai bine fundamentate, în cazul improbabil în care realizatorul britanic ne va sfida în continuare şi va îndrăzni să răspundă cu ‘Cine zice, ăla e’.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
9 mai 2013 17:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult