Uitaţi de şampania de 3000 de Euro din clubul Cavalli din Dubai! Dictatorul Ponta sfidează naţiunea din nou, intenţionând să se cazeze la un hotel din Poiana Braşov, unde dacă ia şi un prânz vom fi nevoiţi să reluăm finanţarea FMI pentru a ne acoperi dauna.dezastru_genetic_ponta.jpg

La plecarea din Dubai, Victor Ponta le-a spus gazdelor unde se duce, iar şeicii din Dubai au rămas muţi de invidie: “Noi credeam că suntem mega-bogaţi pentru că avem petrol, dar România trebuie să fie şi mai bogată, pentru că premierul lor îşi permite chiar şi o noapte la Poiana Braşov. Oare pe cine au ministru la Finanţe?”, s-au întrebat şeicii, după care i-au propus lui Ponta ca în loc de o noapte la Poiana Braşov să cumpere turnul Burj Califa, însă acesta a refuzat, spunând că nu dă banii pe chilipiruri.

Experţii spun că după şederea la Braşov e imposibil să apară note de plată, pentru că asemenea sume nu încap pe un bonuleţ, deci Ponta va fi scutit de surprize precum cea din Dubai. Patronul hotelului unde intenţionează să se cazeze Ponta susţine că nu-l va primi pe premier fără ministrul de Finanţe Ioana Petrescu, pentru că factura va fi contrasemnată de aceasta şi va atârna greu în proiectul de buget pe 2015.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 24.11.2014 15:58 Politic

National Cinematografic