După luxul din Dubai, Ponta sfidează în continuare! Va sta o noapte într-un hotel din Poiana Braşov!

Uitaţi de şampania de 3000 de Euro din clubul Cavalli din Dubai! Dictatorul Ponta sfidează naţiunea din nou, intenţionând să se cazeze la un hotel din Poiana Braşov, unde dacă ia şi un prânz vom fi nevoiţi să reluăm finanţarea FMI pentru a ne acoperi dauna.

La plecarea din Dubai, Victor Ponta le-a spus gazdelor unde se duce, iar şeicii din Dubai au rămas muţi de invidie: “Noi credeam că suntem mega-bogaţi pentru că avem petrol, dar România trebuie să fie şi mai bogată, pentru că premierul lor îşi permite chiar şi o noapte la Poiana Braşov. Oare pe cine au ministru la Finanţe?”, s-au întrebat şeicii, după care i-au propus lui Ponta ca în loc de o noapte la Poiana Braşov să cumpere turnul Burj Califa, însă acesta a refuzat, spunând că nu dă banii pe chilipiruri.

Experţii spun că după şederea la Braşov e imposibil să apară note de plată, pentru că asemenea sume nu încap pe un bonuleţ, deci Ponta va fi scutit de surprize precum cea din Dubai. Patronul hotelului unde intenţionează să se cazeze Ponta susţine că nu-l va primi pe premier fără ministrul de Finanţe Ioana Petrescu, pentru că factura va fi contrasemnată de aceasta şi va atârna greu în proiectul de buget pe 2015.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 noiembrie 2014 13:58
Citește mai mult despre: Dubai Ioana Petrescu lux Poiana Braşov victor ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult