După medici, şi poliţiştii intră în grevă! Solicită mărirea şaormei cu 30% şi extra maioneză

La nici câteva zile după greva medicilor, o altă categorie de bugetari ameninţă cu greva pe perioadă nedeterminată! Este vorba despre poliţişti, care au solicitat Ministerului de Interne să asigure în 2014 creşterea cu minimum 30% a şaormei mari şi sosuri la alegere pentru agenţii cu peste 3 ani vechime în câmpul muncii.

“Poate că lumea nu îşi dă seama cât de ineficiente şi meschine sunt şaormeriile”, spune liderul greviştilor, subcomisar Victor Rolcea. “Practic, unui agent proaspăt ieşit din Academie i se face foame la nici jumătate de oră după ce a terminat una mare cu de toate, chiar şi de la Genin sau de la Dristor. Dacă domnii guvernanţi consideră că 500 grame e o şaorma ‘mare’, să vedem cine o să le păzească lor casele şi maşinile când tot organul va fi la coadă la şaorma fiindcă aia de mai devreme nu i-a ajuns nici pe o măsea.”

Mai mult decât atât, poliţiştii cer extra maioneză din oficiu la fiecare comandă. “Ne-am săturat de umilinţă! De ce să audă toată lumea când cerem maioneză în plus, să facă bancuri cu noi şi să ne desconsidere?”, a adăugat subcomisarul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 noiembrie 2013 13:11

Alte articole

Vezi mai mult