După muncă și răsplată! Bugetarii care joacă și Freecell și Hearts vor primi sporuri la salariu

După ce că sunt răsfățații Guvernului, având cele mai multe zile libere – pe lângă cele în care joacă Solitaire la muncă – bugetarii primesc un nou cadou din partea guvernanților: sporuri consistente la salariu pentru angajații care reușesc să-și facă timp și pentru alte jocuri din Windows.

„Solitaire-ul este deja de domeniul trecutului, până și cel mai incapabil bugetar îl are trecut în CV, mai ales de când este obligatoriu. De aceea vor fi răsplătiți cei care au abilități mai complexe și mai rare, precum Freecell și Hearts, oameni proactivi, care fac ceva în plus pentru carierele lor. Astfel, cine știe Freecell și Hearts va primi bonusuri consistente la salariu, dar și bonuri de masă în formă de cărți de joc”, a declarat Decebal Popescu, președintele Asociației Naționale a Funcționarilor Publici.

Decizia s-ar putea, însă, să-i coste pe guvernanți, tot mai mulți bugetari cerând câte trei calculatoare pe birou, ca să poată juca toate jocurile în același timp. „Am ignora mult mai eficient oamenii de la ghișeu dacă am lucra pe trei calculatoare, și, în plus, ne-am îmbunătăți neatenția distributivă”, spune Mioara Papuc, funcționar la Taxe și Impozite, sector 5.

Scris de Luchian
12 februarie 2016 12:02

Alte articole

Vezi mai mult