După o discuţie mai dură cu Putin, Victor Ponta şi-a scos din CV alipirea Crimeei la Rusia

Tensiunile din ultimele zile dintre România şi Rusia au atins noi culmi dupa ce Vladimir Putin a descoperit că, în CV-ul oficial al lui Victor Ponta, la rubrica “Realizări” figurează alipirea Crimeei la Federaţia Rusă.

„Mă relaxam deseori citind seara câteva pagini din CV-ul lui Ponta, pe site-ul guvernului român”, povesteşte Putin pentru Vocea Rusiei. „Am învăţat multe”, a continuat presedintele Rusiei. „De exemplu, am aflat că Ponta a înscris două goluri pentru Rusia la mondialul din ‘90, că el a pierdut finala de la Madrid contra Şarapovei, că el a inventat Facebook-ul în timp ce era team leader la dezvoltarea Android-ului”.

„Ieri seara, pe când răsfoiam secţiunea geo-politic, după ce am trecut de capitolul în care Ponta descrie cum a gândit şi înfiinţat SUA şi Uniunea Europeana, am dat de un pasaj în care premierul român pretinde că ar fi artizanul anexării Crimeei. Aţi auzit bine. O minciună gogonată, în CV-ul lui Ponta!”

„M-am îmbarcat în bombardierul personal, am aterizat pe Otopeni şi am intrat peste Ponta, dându-i o palmă tovărăşească”, a spus Putin. Ponta i-ar fi răspuns că are centura neagră la wu-shu şi l-ar putea “smotoci un pic”, dar că n-are timp de certuri prosteşti şi îşi va scoate din CV alipirea Crimeei ca să se poată concentra pe federalizarea Ucrainei.

Scris de TNR
15 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult