După o discuţie mai dură cu Putin, Victor Ponta şi-a scos din CV alipirea Crimeei la Rusia

Tensiunile din ultimele zile dintre România şi Rusia au atins noi culmi dupa ce Vladimir Putin a descoperit că, în CV-ul oficial al lui Victor Ponta, la rubrica “Realizări” figurează alipirea Crimeei la Federaţia Rusă.

„Mă relaxam deseori citind seara câteva pagini din CV-ul lui Ponta, pe site-ul guvernului român”, povesteşte Putin pentru Vocea Rusiei. „Am învăţat multe”, a continuat presedintele Rusiei. „De exemplu, am aflat că Ponta a înscris două goluri pentru Rusia la mondialul din ‘90, că el a pierdut finala de la Madrid contra Şarapovei, că el a inventat Facebook-ul în timp ce era team leader la dezvoltarea Android-ului”.

„Ieri seara, pe când răsfoiam secţiunea geo-politic, după ce am trecut de capitolul în care Ponta descrie cum a gândit şi înfiinţat SUA şi Uniunea Europeana, am dat de un pasaj în care premierul român pretinde că ar fi artizanul anexării Crimeei. Aţi auzit bine. O minciună gogonată, în CV-ul lui Ponta!”

„M-am îmbarcat în bombardierul personal, am aterizat pe Otopeni şi am intrat peste Ponta, dându-i o palmă tovărăşească”, a spus Putin. Ponta i-ar fi răspuns că are centura neagră la wu-shu şi l-ar putea “smotoci un pic”, dar că n-are timp de certuri prosteşti şi îşi va scoate din CV alipirea Crimeei ca să se poată concentra pe federalizarea Ucrainei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
15 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult