Se pot spune multe despre autorităţile chineze, dar nu şi că nu sunt eficiente! După o singură noapte petrecută la secţia de poliţie, un chinez cunoscut pentru comentariile critice la adresa Partidului Comunist a cedat şi a recunoscut că, de fapt, el era coronavirusul care a ucis 170 de oameni.

chinez_batut_politie.jpg

"Am intrat la bănuieli în ceea ce îl priveşte pe domnul Bong Chung, pentru că acesta şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă de realizările măreţe ale societăţii noastre complet libere şi democratice", a declarat Xi Jinping, şeful Partidului Comunist.

"După o discuţie amicală cu câţiva prieteni binevoitori din cadrul forţelor de ordine, domnul Bong Chung a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că el era virusul ucigaş", adaugă liderul chinez, vorbind mai tare ca să acopere ţipetele de durere ale coronavirusului ucigaş.

Acesta din urmă, spun autorităţile chineze, va fi trimis într-un lagăr 100% civilizat, unde îşi va petrece restul vieţii alături de uiguri, kazahi, adepţi Falun Gong, alţi critici ai partidului şi un domn care desena mustăţi pe afişele de propagandă, care a recunoscut acum câţiva ani că el a fost virusul SARS.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 31.01.2020 11:00 Politic

National Cinematografic