Miroase din ce în ce mai puternic a blat! La scurt timp după excluderea lui Theodor Paleologu pentru că a criticat conducerea, cei doi capi ai liberalilor au dat afară şi câţiva membri care l-au criticat pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

gorghiu si blaga.jpg
“Credeam că Dragnea e duşmanul, aşa că am făcut o glumă pe seama lui - ceva legat de faptul că e un infractor condamnat. Nu mă aşteptam deloc la ce a urmat”, spune Romeo Ştefănescu, fost lider PNL Băicoi, proaspăt exclus din partid.

“Alinei Gorghiu i s-a lungit gâtul ca un şarpe boa, lui Blaga i s-a umflat capul ca o minge de plajă şi amândoi au început să urle la mine: ‘Se spune DOMNUL Dragnea, imbecilule! Cum îţi permiţi să vorbeşti aşa despre prietenul nostru?'”, continuă Ştefănescu.

Sub privirea vigilentă a "vulturului cu un cap mare şi unul mic", alţi membri PNL au fost sancţionaţi disciplinar, suspendaţi sau alungaţi cu torţe şi furci după ce au sugerat că partidul ar trebui să-şi stabilească obiective clare precum supravieţuirea sau chiar obţinerea unui scor de peste 5% la următoarele alegeri.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 16.06.2016 15:02 Politic

National Cinematografic