După Paleologu, Gorghiu şi Blaga au exclus din PNL şi doi membri care l-au criticat pe Dragnea

Miroase din ce în ce mai puternic a blat! La scurt timp după excluderea lui Theodor Paleologu pentru că a criticat conducerea, cei doi capi ai liberalilor au dat afară şi câţiva membri care l-au criticat pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

“Credeam că Dragnea e duşmanul, aşa că am făcut o glumă pe seama lui – ceva legat de faptul că e un infractor condamnat. Nu mă aşteptam deloc la ce a urmat”, spune Romeo Ştefănescu, fost lider PNL Băicoi, proaspăt exclus din partid.

“Alinei Gorghiu i s-a lungit gâtul ca un şarpe boa, lui Blaga i s-a umflat capul ca o minge de plajă şi amândoi au început să urle la mine: ‘Se spune DOMNUL Dragnea, imbecilule! Cum îţi permiţi să vorbeşti aşa despre prietenul nostru?’”, continuă Ştefănescu.

Sub privirea vigilentă a „vulturului cu un cap mare şi unul mic”, alţi membri PNL au fost sancţionaţi disciplinar, suspendaţi sau alungaţi cu torţe şi furci după ce au sugerat că partidul ar trebui să-şi stabilească obiective clare precum supravieţuirea sau chiar obţinerea unui scor de peste 5% la următoarele alegeri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 iunie 2016 13:02
Citește mai mult despre: Blaga Dragnea excludere Gorghiu PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult