Precedentul şefilor din Poliţie amendaţi pentru că erau beţi se extinde şi la alte instituţii. Doi şefi din Jandarmerie au fost prinşi de o patrulă de jandarmi pe la Piaţa Victoriei, unde “se plimbau în mod suspect pe lângă Guvern”, potrivit jandarmilor care i-au bătut.sef_jandarmerie_batut.jpg

“Le-am dat un spray lacrimogen preventiv, după care au refuzat să se legitimeze”, explică jandarmii. “Am trecut la măsuri sporite de siguranţă publică, adică am scos bastoanele şi i-am căsăpit”, au mai spus jandarmii.

Jandarmii au fost felicitaţi că şi-au bătut şefii: “Asta arată că jandarmul e pregătit să bată pe oricine, fără discernământ, chiar şi fără un ordin de la stăpânii lor din PSD”, a declarat unul din jandarmii bătuţi.

“Este o dovadă de normalitate şi o mare onoare să fiu bătut de jandarmi. Cred că orice român ar trebui să treacă prin asta măcar o dată în viaţă. E o datorie şi un prilej de mândrie”, a spus unul din şefii bătuţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 07.05.2019 13:39 Politic

National Cinematografic