După Ponta, parlamentarii germani l-au refuzat și pe Valeriu Zgonea, pentru că pute

Refuzuri în serie pentru politicienii români. După Victor Ponta, care a fost refuzat de un grup de parlamentari nemți pentru că este urmărit penal, a venit rândul lui Valeriu Zgonea să se lovească de un refuz la germanilor, însă din cu totul alte motive: pentru că pute.

”Legendarul miros al lui Valeriu Zgonea este imposibil de descris în cuvinte”, spune Franz Hodensack, șeful delegației germane. ”Practic, nu e vorba de un miros anume, ci de o avalanșă de mirosuri: mai întâi te izbește mirosul de bălegar, după care se perindă rând pe rând pe la nasul tău mirosuri de ceapă, de ciorapi sau de transpirație. O simfonie de mirosuri neplăcute, ca să nu spun dezgustătoare.”

Valeriu Zgonea s-a declarat complet dezamăgit de atitudinea nemților. ”Nu neg că am anumite mirosuri, n-aș avea cum, pentru că îmi spun toți colegii asta, dar ăsta nu e un motiv să refuze o întâlnire cu mine, să mâncăm un parizer cu muștar împreună”, spune președintele Camerei Deputaților. ”Și să știe nemții că eu fac baie zilnic, chiar țin la igienă. Atâta doar că fac economie la apă și nu schimb niciodată apa în care mă spăl.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 octombrie 2015 17:22
Citește mai mult despre: Ponta Zgonea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult