După Ponta, Tăpălagă, Guran şi internet, şi nea Costel îi spune lui Tudose ce să facă cu Dragnea: ”Dă-l în p… mea!”

După ce mai multe surse au confirmat că între Mihai Tudose și Liviu Dragnea există o relație tensionată, diverși indivizi s-au apucat să-i explice premierului ce are de făcut ca să scape de infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD. Ponta, Tăpălagă, Moise Guran sau internetul sunt doar câțiva dintre cei care s-au apucat să explice ce are de făcut Tudose ca să-l elimine pe Dragnea.

Deși aparent inutili în demersul lor, toți acești irelevanți au generat o ieșire la rampă a celei mai relevante voci din societatea civilă românească. Nea Costel, drojdier, căci despre el este vorba, și-a rupt azi câteva minute din prețiosul său timp și a intervenit pe subiect, ca să-i spună lui Tudose – lui nea Mihai, cum îl știe el – calea corectă în relația cu Dragnea: ”Dă-l în p… mea!”, e mesajul fără echivoc transmis de simpaticul drojdier.

Totodată, nea Costel i-a dat asigurări premierului că, în caz că va avea soarta lui Grindeanu și va ieși înfrânt din duelul cu Liviu Dragnea, atât el, cât și restul drojdierilor din cartier îl așteaptă cu brațele deschise să se întoarcă alături de ei. ”Nea Mihai, ușa birtului nostru este și va rămâne deschisă pentru tine, iar un scaun la masa noastră se găsește imediat”, i-a transmis Costel lui Tudose.

Scris de Calin
11 octombrie 2017 19:10
Citește mai mult despre: Dragnea nea Costel Tudose

Alte articole

Vezi mai mult