E ţarul săracilor! Vladimir Putin mai are de acaparat prin violenţă şi propagandă încă 2 ţări şi imperiul sărăciei va fi complet. În aceste momente dictatorul comunist caută cu lupa pe o harta lumii pe unde a mai rămas loc de băgat nişte sărăcie rusească, pentru că Moldova a trecut din nou de partea cancerului planetei.putin-zambet perfid.jpg

Principala candidată e chiar România, o ţară de la periferia lumii civilizate, unde locuitorii devin atât de săraci că pentru ei chiar era mai bine în comunism, cealaltă ţară fiind una din Africa, unde e foamete şi locuitorilor le trebuie Kalaşnikovuri ca să devină piraţi şi să trăiască din jafuri, chestie pe care ruşii o înţeleg foarte bine.

“Mai nou mi-e uşor, parcă aş juca Age of Empires pe Easy. De exemplu, cu Ungaria, unde locuitorii sunt atât de tâmpiţi că se împrietenesc singuri cu noi, din proprie iniţiativă. Mai demult oamenii vedeau cât de cretin e comunismul şi că trebuie să fii complet idiot să fii prietenul Rusiei. Acum nu prea mai văd, lumea chiar s-a prostit”, explică bine dispus Vladimir Putin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 14.11.2016 18:48 Politic

National Cinematografic